Nene Hatun Anaokulu
Gümrük Lojmanları İçi Silopi/ŞIRNAK

VİZYON

Nenen Hatun Anaokulu olarak vizyonumuz anaokulu eğitimi kapsamında örnek gösterilen, her daim gelişen ve beklentilerin üstünde hizmet anlayışı neticesinde sevgi ve güven atmosferini çocuklara yaşatan lider bir okul olmaktır. Bünyemizde eğitim gören her bireyin; ileride ülkesini kalkındırabilecek, sorun çözme becerisi oldukça gelişmiş, kendine güvenen, sevmeyi bilen, gelişime açık ve bilimsel düşünebilen niteliklerle mezun olup hayata atılmaları en büyük hedefimizdir.

MİSYON

Nenen Hatun Anaokulu olarak benimsediğimiz misyon anlayışı; uzman kadromuzla bünyemizdeki her öğrenciyi, öz güveni yüksek, araştıran, problem çözebilen, kendi haklarını ve onları savunmayı bilen, sevmeyi bilen, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, insanları anlayabilen, fiziksel aktiviteler yapabilen, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen, haksız olduğu durumlarda özür dileyebilen, yardımsever, değerlerimize saygılı olabilen ve kendini her ortamda ifade edebilen bireyler olacak şekilde yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

07.30-12.30 ve 12.30-17.30

kalorifer

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

OKULUMUZ GÜMRÜK LOJMANLARI İÇİNDE YER ALMAKTADIR.